Een eerste psychose roept veel verwarring op. Wat overkomt me? Hoe kan ik mijn gewone leven weer oppakken? Het ACT-team wil adolescenten en volwassenen (16 tot 65 jaar), die in de afgelopen 3 jaar een psychose hebben doorgemaakt, helpen bij hun herstel. Hiervoor is het belangrijk dat je snel de juiste hulp krijgt. GGzE ACT biedt daarom diagnostiek, medische behandeling, begeleiding en ondersteuning, om het leven van mensen met een psychose weer op de rails te zetten.

Voor cliënten en naasten

De behandeling is gericht op herstel. Hiervoor wordt gestreefd naar vermindering van psychotische klachten het voorkomen van nieuwe psychotische episodes. Daarnaast ondersteunen we je bij het opnieuw oppakken van je leven. We betrekken je naasten nauw bij de behandeling en bieden hen steun als dat nodig of gewenst is.

Lees meer

Ons team

Ons ACT-team bestaat uit verschillende disciplines met elk zijn specialiteit. Maak kennis met onze medewerkers en lees hoe zij tegen hun werk aankijken.

Lees meer

Professionals/ verwijzers

Als verwijzer speel je een belangrijke rol in het bieden van de juiste hulp aan cliënten. Heeft je cliënt in de afgelopen 3 jaar voor het eerst een psychose doorgemaakt, of heb je hier het vermoeden van? Neem dan contact op met GGzE ACT. We helpen je graag.

Lees meer

Aanmelden en verwijzen

Aanmeldingen voor het ACT-team verlopen via GGzE Direct. Vermeld bij de aanmelding: 'verwijzing GGzE ACT'. Als er voldoende informatie beschikbaar is over de klachten van de cliënt wordt de verwijzing rechtstreeks doorgestuurd naar GGzE ACT.

Aanmelden via GGzE Direct

(040) 214 68 80

Heb je vragen? Bel ons dan tijdens kantooruren of ga naar de contactpagina voor meer mogelijkheden.

Contact

Ons team

In ons centrum werken verschillende disciplines intensief samen.

Maak kennis

Kijkje achter de schermen

Pieter-Bas Kantebeen, psychiater, vertelt over zijn werk bij GGzE ACT

Bekijk de film