GGzE Centrum Bipolair biedt diagnose en behandeling aan volwassenen (18 tot 65 jaar) met een bipolaire stoornis en - in samenwerking met GGzE Centrum Ouderenpsychiatrie - aan 65-plussers. We zijn het enige gespecialiseerde centrum in de regio Eindhoven en De Kempen dat zich uitsluitend richt op mensen met deze aandoening.

Voor cliënten en naasten

In een periode waarin je stemming ernstig verstoord is (een depressie of manie), is de behandeling gericht op herstel. Als je stemming stabiel is, helpen we je om terugval te voorkomen. We betrekken je naasten nauw bij de behandeling en bieden hen steun als dat nodig of gewenst is.

Lees meer

Ons team

Ons Bipolair-team bestaat uit verschillende disciplines met elk zijn specialiteit. Maak kennis met onze medewerkers.

Onze medewerkers

Voor professionals/ verwijzers

Als verwijzer speel je een belangrijke rol in het bieden van de juiste hulp aan cliënten. Heb je een vermoeden van een bipolaire stoornis bij een cliënt en heb je behoefte aan diagnose of advies over de behandeling? Neem dan contact op met GGzE Centrum Bipolair. We helpen je graag.

Lees meer

Aanmelden en verwijzen

Aanmeldingen voor GGzE Centrum Bipolair verlopen via GGzE Direct. Vermeld bij de aanmelding: 'verwijzing GGzE Centrum Bipolair'. Als er voldoende informatie beschikbaar is over de klachten van de cliënt wordt de verwijzing rechtstreeks doorgestuurd naar GGzE Centrum Bipolair.

Aanmelden via GGzE Direct

(040) 297 33 00

Heb je nog vragen? Bel ons dan tijdens kantooruren of ga naar de contactpagina voor meer mogelijkheden.

Contact

Wat kun je van ons verwachten?

Wij zijn gespecialiseerd in de behandeling van cliënten met een bipolaire aandoening.

Lees meer

Film

Maak kennis met het team van GGzE Centrum Bipolair.

Bekijk de film