Voor cliënten en naasten

Als je als kind traumatische ervaringen hebt meegemaakt zoals mishandeling, seksueel misbruik of lichamelijke of emotionele verwaarlozing kun je daar als volwassene nog steeds last van hebben. Bijvoorbeeld in het omgaan met emoties, het opbouwen en onderhouden van relaties of in je werk of opleiding. Het Top Referent Trauma Centrum (TRTC) helpt je om je weg in het leven (weer) te vinden. Wij zijn specialist in het behandelen van ernstige en complexe traumaklachten.

Lees meer

Voor professionals en verwijzers

Het Top Referent Trauma Centrum (TRTC) beschikt over bijzondere expertise op het gebied van:

  • complexe dissociatieve stoornissen, o.a. de dissociatieve identiteitsstoornis (DIS)
  • complexe vormen van Posttraumatische Stress-stoornis (Complexe PTSS)
  • persoonlijkheidsproblematiek waarbij traumagerelateerde symptomen op de voorgrond staan
  • bovenstaande problematiek in combinatie met andere stoornissen

Als specialistisch centrum heeft het TRTC een functie in de derde lijn, wij richten ons op intensieve, langdurige behandelingen. Wij bieden een gedeelte van onze expertise ook landelijk aan: cliënten buiten de regio Eindhoven kunnen bij ons terecht voor consultatie en specialistische diagnostiek. Gezien de intensiteit van onze ambulante behandeling en om te lange wachttijden te voorkomen, is behandeling van cliënten van buiten de regio Eindhoven niet mogelijk. 

Lees meer

Aanmelden en verwijzen

Aanmeldingen voor het Top Referent Trauma Centrum (TRTC), verlopen via GGzE Direct. Na ontvangst van de aanmelding zal op basis van de beschikbare informatie gekeken worden of een eerste gesprek binnen GGzE Direct of onmiddellijk binnen TRTC zal plaatsvinden. GGzE Direct biedt namelijk ook behandelingen aan voor cliënten die worstelen met gevolgen van chronische traumatisering en soms is hun aanbod meer geschikt.

Aanmelden via GGzE Direct

(040) 297 30 30

Heb je vragen? Bel ons dan tijdens kantooruren of ga naar de contactpagina voor meer mogelijkheden.

Contact