Bezoekadres

Landgoed De Grote Beek
Dr. Poletlaan 40
5626 ND Eindhoven

Postadres

GGzE 
Postbus 909
5600 AX Eindhoven 

KvK-nummer: 17141715
AGB-code: 06291003
RSIN: 818330776 

Telefoon en e-mail

T: (040) 297 01 70
E: info@ggze.nl

Vragen?

Bel voor algemene vragen of als je doorverbonden wilt worden met één van onze locaties gerust de receptie via bovenstaand telefoonnummer.

Stel direct je vraag

Afspraken

Heb je een afspraak op Landgoed De Grote Beek? Kijk op de informatieborden bij het entree voor de juiste locatie en welke parkeerroute je het beste kunt volgen.

Ook de medewerkers van de receptie kunnen je de weg wijzen op het terrein. De receptie bevindt zich bij de hoofdingang van Landgoed De Grote Beek aan de Boschdijk.

Landgoed De Grote Beek is het groene hart van Eindhoven. Er is veel ruimte voor rust en natuur en is ruim opgezet. Houd daarom rekening met enige looptijd van de parkeerplaats of bushalte naar het gebouw.

Openingstijden receptie

De receptie is open van maandag tot en met donderdag van 8.30 tot 17.00 uur en vrijdag van 8.30 tot 16.00 uur. Buiten deze uren kun je terecht bij de receptie van De Woenselse Poort op het landgoed (Dr. Poletlaan 88).

Parkeren

Er zijn diverse parkeerplaatsen op Landgoed De Grote Beek. Bij het entree van het landgoed kun je op de informatieborden kijken welke parkeerroute je het beste kunt volgen.

Locaties

GGzE heeft meerdere locaties in de regio Eindhoven en De Kempen

Locatieoverzicht

Centra

GGzE heeft meerdere centra verdeeld over meerdere locaties.

Centrumoverzicht

Informatie voor de pers

De communicatieadviseurs van GGzE zijn tijdens kantooruren voor de media bereikbaar.

Neem contact met ons op