Onze missie

GGzE wil de beste zorg bieden aan mensen met bijzondere psychiatrische problemen.

Onze visie

Samen met de cliënt en de naasten bepalen we welke behandeling het beste aansluit op de behoefte van de cliënt. Het zo goed mogelijk functioneren en deelnemen aan de maatschappij is daarbij het uitgangspunt. GGzE investeert in het bijzonder in een gezondmakende en gastvrije behandelomgeving, omdat zij van mening is dat dit het herstel ten goede komt. Als gevolg van de toenemende specialisatie in de zorg is voor GGzE en haar cliënten een goede samenwerking met ketenpartners van groot belang.

Concern GGzE

Concern GGzE bestaat uit drie merken:

GGzE

GGzE biedt zorg en ondersteuning aan kinderen, jeugdigen, volwassenen en ouderen met een complexe, meervoudige en langdurende psychiatrische of psychosociale aandoening.

Lees meer

De Woenselse Poort

De Woenselse Poort biedt zorg en ondersteuning aan volwassenen met een complexe, meervoudige en langdurende psychiatrische of psychosociale aandoening die daardoor een gevaar kunnen vormen voor zichzelf of hun omgeving.

Lees meer

GGzE Idiomes

GGzE Idiomes is expert op het gebied van gedragsverandering en geestelijke gezondheidszorg voor mensen met een andere culturele achtergrond.

Lees meer

2014: Meetbaar en merkbaar beter

In 2014 worden veel veranderingen verwacht. GGzE wil mede-architect zijn van die veranderingen.

Lees meer

Grand Café Het Ketelhuis

Zin in een lekker broodje of gewoon een kop koffie? Hiervoor kun je terecht bij Grand Café Het Ketelhuis.

Lees meer