De zorg is in beweging. Om ook in de toekomst verzekerd te zijn van kwalitatief goede en betaalbare zorg, zijn zorginnovaties van groot belang. 

Daarom innoveert GGzE en stimuleren wij het aandragen van goede ideeën voor zorgvernieuwing. Op deze pagina gaat u verschillende voorbeelden zien van innovaties waar wij mee bezig zijn. Een voorbeeld daarvan is beweeggames. We co-creëren met cliënten, ervaringsdeskundigen, hulpverleners, studenten en bedrijven, want verbinden en samen werken in dit soort projecten speelt een grote rol. Verschillende toepassingen in de zorg worden ontwikkeld en dat biedt uitdagingen voor nieuwe vormen, maar vooral ook kansen voor kwalitatief goede zorg. 

Dus daarom: samen durven, maar vooral ook samen willen innoveren!

GGzEi: Er broeit iets

De GGzEi website is de digitale broedkast waar we onze projecten en initiatieven laten zien. Een site waar we alle innovaties en wetenschappelijke onderzoeken waar we aan werken presenteren aan iedereen die ook zoekt naar, werkt aan, droomt over en broedt op beter werkende innovaties in de geestelijke gezondheidszorg.

Neem een kijkje op GGzEi

Beweeggames

Met innovaties bevordert GGzE het beweeggedrag en een actieve leefstijl. Beweeggames (interactieve beweegconcepten) worden ingezet bij cliënten om focus, plezier en afleiding te verhogen tijdens het bewegen.

Lees meer

Wat zoek je?

Vind in een paar stappen de juiste informatie.

Help mij zoeken