GGzE Direct

Heb je een verwijzing gekregen van je huisarts of van een andere tweedelijnsinstelling naar GGzE? Dan kom je eerst bij GGzE Direct. Hier verzorgen we alle intakes voor volwassenen met ernstige stoornissen op het gebied van angst- en stemming, psychosen, trauma, autisme of persoonlijkheid.

Ga naar dit centrum

GGzE Centrum Autisme

GGzE Centrum Autisme is een gespecialiseerd diagnostiek- en behandelcentrum voor volwassenen met een autismespectrumstoornis en hun naasten.

Ga naar dit centrum

GGzE Centrum Bipolair

GGzE Centrum Bipolair is gespecialiseerd in diagnose en behandeling van volwassenen met een bipolaire aandoening, ook wel manisch-depressieve stoornis genoemd.

Ga naar dit centrum

GGzE Centrum Persoonlijkheid

GGzE Centrum Persoonlijkheid helpt en ondersteunt volwassenen die problemen ervaren met hun persoonlijkheid. Onze behandeling is erop gericht je te leren omgaan met problemen met jezelf en anderen of op het accepteren van beperkingen.

Ga naar dit centrum

GGzE Centrum Psychose

GGzE Centrum Psychose behandelt en begeleidt cliënten met een eerste psychose en mensen die al langer last hebben van psychotische stoornissen. Vaak gaat een psychose samen met andere klachten zoals depressie en angst.

Ga naar dit centrum

GGzE ACT

Het ACT-team van GGzE biedt hulp aan mensen met een eerste psychose. We helpen je je klachten de baas te worden en ondersteunen je actief bij het (opnieuw) oppakken van je leven.

Ga naar dit centrum

GGzE FACT

De FACT-teams van GGzE bieden hulp bij mensen thuis of in de buurt. We zijn er voor mensen met een ernstige psychische aandoening en/ of verslaving die problemen ervaren op meerdere vlakken.

Ga naar dit centrum

GGzE TRTC

Het Top Referent Trauma Centrum (TRTC) is gespecialiseerd in diagnostiek en behandeling van gevolgen van complexe traumatisering. We helpen cliënten om (opnieuw) hun weg te vinden in het leven.

Ga naar dit centrum

GGzE Centrum Spoedeisende Psychiatrie

Volwassenen die in een acute psychische crisis verkeren en direct hulp nodig hebben kunnen terecht bij GGzE Centrum Spoedeisende Psychiatrie. Het centrum is 24 uur per dag bereikbaar door de ambulante crisisdienst.

Ga naar dit centrum

GGzE De Boei

GGzE De Boei biedt cliënten passende ondersteuning tijdens of na behandeling bij GGzE. GGzE De Boei biedt mogelijkheden voor beschermd en begeleid wonen en voor dagbesteding.

Ga naar dit centrum

GGzE Medisch Centrum

GGzE Medisch Centrum is het gezondheidscentrum van GGzE. Als je bent opgenomen op een afdeling van GGzE kun je terecht bij het medisch centrum voor bijvoorbeeld de huisarts, tandarts, pedicure, fysio- of ergotherapeut.

Ga naar dit centrum

GGzE Promenzo

GGzE Promenzo begeleidt en ondersteunt mensen met psychiatrische of psychische problemen met een traject op maat. Een traject bij GGzE Promenzo kan verschillende doelen hebben.

Ga naar dit centrum

Ondersteuning bij maatschappelijke deelname en werk

Op Landgoed De Grote Beek hebben we een scala aan mogelijkheden om je te ondersteunen bij maatschappelijke deelname en werk. Je talenten en interesses staan altijd centraal.

Bekijk de mogelijkheden

Gezinspoli

De Gezinspoli van GGzE, OPSY en Combinatie Jeugdzorg biedt behandeling en begeleiding voor het hele gezin. Omdat psychische problemen bij één of meerdere gezinsleden het hele gezin kunnen beïnvloeden.

Ga naar dit centrum

OPSY

Het regionaal centrum OPSY combineert orthopedagogische (O) en psychiatrische (PSY) kennis. Het is een samenwerkingsverband tussen GGzE en Lunet zorg. OPSY behandelt mensen ouder dan 16 jaar met een verstandelijke beperking ambulant en klinisch.

Ga naar dit centrum

Bemoeizorg

Bemoeizorg is een samenwerkingsverband van GGzE, Novadic-Kentron, GGD, Politie en Welzijn Eindhoven. Doel is mensen te helpen met psychiatrische, psychische, lichamelijke, verslavings- en/of sociale problemen die niet zelf om hulp vragen.

Lees meer over Bemoeizorg

Stichting Opmaat

Stichting Opmaat helpt mensen die (tijdelijk) niet zelf voor financiële zaken kunnen zorgen. Ook cliënten van GGzE en De Woenselse Poort kunnen gebruikmaken van deze diensten.

Lees meer over Stichting Opmaat

Wat zoek je?

Vind in een paar stappen de juiste informatie.

Help mij zoeken