11 januari 2017

Tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst op 10 januari zijn de winnaars van de JAK Award 2016 bekend gemaakt.

Tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst op 10 januari werden ze bekend gemaakt: de winnaars van de JAK Award 2016. We feliciteren als eerste Expertisecentrum Baby Extra! Dit project kreeg de hoogste waardering van de jury en sleepte daarmee de juryprijs in de wacht. Ook het project De Paardenhoeve ging niet met lege  handen naar huis. Dit project ontving de meeste stemmen van het publiek en won de publieksprijs. Van harte proficiat!

Winnaars JAK Award 2016

Prijzen

Expertisecentrum Baby Extra ontving uit handen van jurylid mevr. Thijs, burgemeester van gemeente Eersel, een mooie sculptuur en een geldcheque van € 1.500. De sculptuur is gemaakt door Maril de Kuijer, lid van de Centrale Cliënten Raad.

Maril de Kuijer zat dit jaar ook in de jury en reikte de publieksprijs uit aan De Paardenhoeve; een kleurige, door GGzE De Boei Kunst gemaakte schaal, en een geldcheque van € 1.500.

Laatste keer JAK Award

Inmiddels hebben we de JAK Award vijf maal uitgereikt. We nemen nu afscheid van de JAK Award. In ons jubileumjaar 2018 komen we met een nieuw, fris concept.