9 mei 2017

Wil je meer weten over hoe GGzE werkt aan innovatie? In het televisieprogramma 'Mensenwerk' van Studio040 laat Irene Helderman zien hoe GGzE e-health inzet bij behandeling. Deze aflevering toont hoe innovatie wordt ontwikkeld en wordt toegepast in de dagelijkse praktijk. Mensenwerk wordt uitgezonden op donderdag 11 mei.

De wijze waarop GGzE innovatie, waaronder e-health, ontwikkelt is bijzonder. Niet techniek, maar ‘de mens’ staat centraal. In zogenoemde co-creatie worden ideeën verzameld, verder ontwikkeld en toegepast. Dat gebeurt veelal in het e-lab, op Landgoed De Grote Beek. In deze aflevering zie je hoe dit in zijn werk gaat. Juist Irene kan een brug slaan tussen innovatie en praktijk omdat zij naast projectleider e-health ook manager is van GGzE Direct.

Kijkje achter de schermen

'Mensenwerk' is een programma dat een kijkje achter de schermen geeft bij maatschappelijke organisaties. In 'Mensenwerk' maken we kennis met medewerkers van een aantal organisaties zoals GGzE, Ergon, Archipel en Neos. Het programma laat zien wat hun functie inhoudt en laat de kijker kennismaken met de mens achter de medewerker.

Nieuwsgierig?

'Mensenwerk' is elke donderdagavond vanaf 18.00 uur te zien op Studio040 Televisie, na het 040Nieuws. De uitzending wordt daarna voortdurend herhaald tot 10.00 uur de volgende ochtend. Mensen die buiten Eindhoven en Geldrop wonen kunnen deze aflevering zien op de website van Studio040. Daar vind je meer afleveringen die een beeld geven van het werk van GGzE. Om de maand komt een medewerker van GGzE aan bod.