23 mei 2017

Ben jij een hondenliefhebber en houdt jouw hond ook wel van een leuk dagje uit? Kom dan op 11 juni samen  naar de Doggy Demo Day op Landgoed De Grote Beek. Van 10.00 tot 17.00 uur word je getrakteerd op een mooi dagprogramma, georganiseerd door veel enthousiaste vrijwilligers en medewerkers. Jouw hond en jij zijn van harte welkom!

Programma

De hele dag kun je genieten van demonstraties, onder andere van een behendigheidsvereniging, een zoek- en reddingshondenvereniging en bijthonden. Voor een glaasje frisdrank of een heerlijke kop koffie kun je plaatsnemen op het terras. Ook de boerderij en de manege met de (pasgeboren) dieren zijn een bezoek meer dan waard.

Hondenplezier

Vanzelfsprekend is ook aan jouw viervoeter gedacht: hij kan met andere honden relaxen, spelen en wandelen. En wie weet wordt hij wel de winnaar van de hondenrace…

Praktische informatie

De activiteiten vinden plaats op Landgoed De Grote Beek, vóór Dr. Poletlaan 35. Dit terrein is tijdens het evenement autovrij. De entree is gratis en je kunt parkeren op de diverse parkeerplaatsen op het landgoed.

Graag tot ziens op 11 juni!