8 juni 2017

Kom op zondag 11 juni 2017 naar D’n Achterum. Bij D’n Achterum staan de deuren wagenwijd open voor iedereen die graag onder de mensen wil zijn, waar ‘meedoen’ weer wat gemakkelijker wordt en waar je helemaal jezelf mag zijn. Een veilige huiselijk plek waar mensen onder het genot van een bakkie koffie of thee elkaar ontmoeten, activiteiten ondernemen en waar men tegen een kleine vergoeding kan mee-eten.

D'n Achterum

Ben jij er ook bij?

De open dag is op zondag 11 juni van 11.00-15.00 uur. Om 13.30 uur wordt de nieuwe naam van dit pand D’n Achterum officieel in gebruik genomen. Je bent van harte welkom. Het adres is Voortseweg 9 in Eersel.

Tijdens deze dag zullen alle huidige gebruikers van het pand zich presenteren zoals onder andere GGzE De Boei, Lunetzorg, NVA AIC De Kempen, De Kempen Specials KIDS & TEENS enzovoort.