20 juni 2017

Kom op zondag 6 augustus naar Landgoed De Grote Beek voor de 7e editie van Grote Beek Pop. Het festival is gratis en 100% alcoholvrij. Cliënten, medewerkers, naasten, omwonenden en andere belangstellenden zijn van harte welkom.

De laatste jaren groeide Grote Beek Pop uit tot een betekenisvolle naam in festivalland. Tijdens de eerste editie verwelkomden we 150 bezoekers, in 2016 vonden ruim 2500 muziekfans de weg naar Landgoed De Grote Beek.

Danny Vera op Grote Beek Pop 2016

Verrassende line-up

Ook dit jaar heeft Grote Beek Pop weer een verrassende line-up. Voor het hoofdpodium heeft de organisatie The Kik, Dilana, The Grand East, The Royal Engineers, Soul ’n Glow en de winnaar van GGzE’s Got Talent gestrikt. Op het zogenaamde Planetree-podium treden getalenteerde cliënten en medewerkers op. Diverse barretjes,  eettentjes, straatentertainment en het kinderprogramma maken het relaxte festivalgevoel compleet.

Festival met hoger doel

Grote Beek Pop belooft een sfeervol zomers feestje te worden, maar heeft ook een hoger doel. Met dit festival willen we de stigmatisering van psychiatrische cliënten tegengaan en de integratie van mensen met een psychiatrische aandoening in de samenleving bevorderen. Ook dragen cliënten op allerlei manieren bij aan de totstandkoming van Grote Beek Pop.