11 september 2017

Kom donderdag 14 september om 16.00 uur naar de opening van de expositie van schilderijen van Anneke Velderman in De Grijze Generaal.

De opening van de expositie wordt gedaan door Lisette Rops en licht- en geluidskunstenaar Ilja Roest. Lukt het niet om deze bijzondere opening bij te wonen? Je bent tot en met 12 oktober dagelijks van 8.30 tot 20.30 uur van harte welkom bij GGzE in het Atrium van De Grijze Generaal, aan de Winston Churchilllaan 75 in Eindhoven.

Over de kunstenares

Anneke Velderman, 52 jaar, is geboren in Apeldoorn en woonachtig in Eindhoven. Creativiteit is een belangrijke drijfveer in haar leven. Dit komt tot uiting in haar kleurrijke werk. Door onder andere het schilderen is ze in staat om haar belevingswereld om te zetten in kleuren en beelden die allemaal een eigen verhaal vertellen.