24 oktober 2017

Help ons 288 ouderen een onvergetelijke avond te bezorgen. Steun jij ons met een financiële bijdrage?

Dit jaar organiseren wij voor de derde keer een groots kerstdiner voor ouderen waar eenzaamheid en/of het alleen zijn op kerstavond een grote rol speelt. Dankzij het grote succes van de vorige twee edities kunnen we met blijdschap melden dat het is gelukt om het kerstdiner uit te breiden. GGzE krijgt namelijk hulp in de vorm van een samenwerking met het Rode Kruis Eindhoven en het Parktheater in Eindhoven. Hierdoor kunnen we het aantal dinerplaatsen van 100 naar 288 uitbreiden.

Slechts 21 euro

We hopen net zoals vorig jaar op jullie warme steun voor dit initiatief. 288 gasten, uit de eenzaamheid halen en een fijne avond bezorgen is natuurlijk prachtig. Met slechts 21 euro maak je één van onze dinergasten blij. Heb je vragen, of wil je op een andere manier helpen op een van de avonden, neem contact op met Senne Pol.

Samen met partners 3 dinerlocaties verzorgen

Het Rode Kruis Eindhoven helpt waar mensen hulp nodig hebben. Ze heeft zich ten doel gesteld om ook in wijken, buurten, en straten actief te zijn. Daartoe lopen er projecten, die erop gericht zijn de zelfredzaamheid van mensen te verbeteren. Daar vinden GGzE en het Rode Kruis elkaar. Het Rode Kruis organiseert de tweede dinerlocatie en werkt dit jaar samen met GGzE in het benaderen van ouderen uit hun eigen netwerk en het zoeken naar vrijwilligers met passie.

Parktheater als extra dinerlocatie

Het Parktheater in Eindhoven was op 26 januari 2015 verkozen tot Theater van het Jaar 2014. Ze ziet het als taak om de technische, sterke kant van Eindhoven aan te vullen met ontspanning, creativiteit, kunst en entertainment. Maar vooral deze te versterken, te benutten en uit te dagen. Dit jaar zal deze prachtige locatie onze derde dinerlocatie zijn en zal ze bovendien de volledige dinerlogistiek op deze derde locatie verzorgen.