9 januari 2018

Van 25 tot 31 januari vindt de landelijke Poëzieweek plaats. GGzE wil dat niet zomaar voorbij laten gaan.

Gedichtenmiddag

In het kader van de landelijke Poëzieweek organiseren de GGzE vrijwilligers van de Poëziecommissie een gedichtenmiddag. Deze gratis middag heeft als thema “liefde“ en vindt plaatst op 25 januari. De aanvang is 13.00 uur en het duurt tot 16.30 uur. Locatie de Tuin, Dr. Poletlaan 69.

Christ Wesenbeek wisselbeker

Er is een mooi programma door de poëziecommissie samengesteld. Zo komen er twee bekende dichters, Ruud van Neerven en Hans F. Marijnissen en is er muziek van Maudi Strüwer.  Daarnaast is er een wedstrijd voor het mooiste gedicht, met als prijs de Christ Wesenbeek wisselbeker. Iedereen kan daar aan meedoen! Je gedicht graag inleveren voor 18 januari 2018. Voor meer info over de wedstrijd en aanmelden mail naar petadriaens@live.nl.

We hopen je op 25 januari te zien!