26 maart 2018

Op woensdag 18 april wordt voor de 63ste keer de Hypotheker Beekloop georganiseerd. Loop mee of kom aanmoedigen!

Groot loopevenement

Op 18 april start voor de 63ste keer De Hypotheker-Beekloop. Met 2.000 deelnemers is de Beekloop, na de halve Marathon van Eindhoven, het grootste hardloopevenement van de regio Eindhoven. De deelnemers kiezen uit de afstanden 4, 8, 12 of 16 km. De loop gaat over verharde paden, is verkeersvrij en wordt tweemaal per jaar georganiseerd door Eindhoven Atletiek.

Voor de kinderen

Een leuk nieuw onderdeel voor de jongere kinderen is de “Adventure Kidsrun”, waarbij op een ronde van 1 kilometer vier leuke obstakels geplaatst zijn die ook voor de jongere kinderen prima te doen zijn. De kinderen kunnen voor 1 ronde van 1 km of voor 2 rondes van 1 km kiezen.

Gezellige sfeer

De Beekloop kenmerkt zich door een gezellige sfeer en live muziek van 4 bands. Door de speakers klinkt enthousiast commentaar en zijn anekdotes en interviews te horen. Op het parcours is een verversingspost met water en een massageteam aanwezig. Naast cliënten en medewerkers van GGzE wagen ieder jaar vele honderden zich aan deze sfeervolle loop. Van zeer bedreven sporters tot minder geoefende deelnemers en van jong tot oud. Langs het parcours staan elke editie veel toeschouwers om de lopers aan te moedigen. Mocht je zin hebben om dit evenement mee te maken dan ben je van harte welkom!