29 maart 2018

Kijk donderdag 29 maart naar Studio040. Het programma Mensenwerk besteedt aandacht aan het werk van Inge Hollanders. Zij is recruiter bij GGzE; voor teams waar een nieuwe medewerker nodig is vindt zij de meest geschikte kandidaat. Belangrijk werk nu ook de arbeidsmarkt steeds meer knelt.

GGzE kan op verschillende plekken medewerkers gebruiken. Inge laat de kijker zien wat GGzE allemaal te bieden heeft. En daarbij wordt verder gekeken dan alleen de harde kwalificaties. Hoe zit je als mens in elkaar? Heb je een klik met de cliënten waarvoor je gaat werken? Pas je wel goed in het team?

'Mensenwerk' is een programma dat een kijkje achter de schermen geeft bij maatschappelijke organisaties. In 'Mensenwerk' maken kijkers kennis met het werk van medewerkers van een aantal organisaties zoals GGzE, Ergon, Archipel, Rode Kruis, Combinatie Jeugdzorg en Neos. Het programma laat zien wat hun functie inhoudt en laat de kijker kennismaken met de mens achter de medewerker.

Nieuwsgierig?

'Mensenwerk' is elke donderdagavond vanaf 18.00 uur te zien op Studio040 Televisie, na het 040Nieuws. De uitzending wordt daarna voortdurend herhaald tot 10.00 uur de volgende ochtend. Mensen die buiten Eindhoven en Geldrop-Mierlo wonen kunnen deze aflevering zien op de website van Studio040.