11 juni 2018

GGzE LIVE is een gezellig muziekfestival voor iedereen die van goede muziek en gezelligheid houdt. En met optredens van  Waylon, Van Dik Hout, Ben Height, Skalala, Canonball Cletus en Afterpartees gaat dit zeker lukken.

Wanneer?

Het festival vindt plaats op Landgoed De Grote Beek op 4 augustus van 17.00 - 0.00 uur (poorten gaan om 16.00 uur open). De opbrengst van dit festival komen ten goede van ‘de inzet van dieren in de behandeling’.

Koop nu je kaarten!

Wil je Waylon, Van Dik Hout en de andere artiesten op dit festival niet missen? En wil jij samen met ons bijdragen aan het goede doel van dit jaar?

Waarom dit festival?

Zoals bekend organiseren we elk jaar al Grote Beek Pop. Doel van dat event is om cliënten gratis en laagdrempelig de gelegenheid te geven naar een muziekfestival te gaan, en dat er verbindingen ontstaan tussen de omwonenden, medewerkers en cliënten. Dit jaar is Grote Beek Pop op 5 augustus.

Het festival GGzE Live op 4 augustus heeft een ander doel. Met dit festival wil GGzE geld inzamelen voor het goede doel. Het goede doel dit jaar is ‘de inzet van dieren in de behandeling en begeleiding van mensen met psychische klachten’.

Honden, katten, paarden, kippen, koeien, maar zelfs bijen dragen bij aan het herwinnen van zelfvertrouwen en het pakken van eigen regie. Zorgdieren helpen cliënten in het opnieuw aangaan van verantwoordelijkheden en contacten. En de paarden van De Paardenhoeve op Landgoed De Grote Beek zetten cliënten terug in hun kracht. Maar ook het houden van bijvoorbeeld bijen in De Bijenstal op het landgoed en de verzorging van dieren op de boerderij helpen cliënten in hun groei.

De kosten van de inzet van dieren in de behandeling wordt helaas nog niet altijd vergoed door de zorgverzekeraar. Dat betekent dat we een bepaald aanbod (binnenkort) niet meer kunnen bieden. Omdat we er van overtuigd zijn dat dieren een goede bijdrage leveren aan de behandeling, willen we geld inzamelen zodat wij dieren in te kunnen blijven zetten. En dat doen we met dit festival.

Contact opnemen of vrijwilliger worden?

Wil je contact opnemen met de organisatie of als vrijwilliger meewerken aan dit fantastische festival?