7 juni 2018

GGzE broedt met diverse partners op manieren om de zorg beter en slimmer te maken. Op de website GGzEi laten we je zien met wie we dat doen en waarop we aan het ‘broeden’ zijn.

Innovaties en onderzoek

We delen onze kennis met je en we willen je inspireren tot nieuwe samenwerkingen. En misschien zoek je wel werk en wil je meer weten over onze instelling en zijn grensverleggende visie? In de digitale broedkast GGzEi vind je alles over onze innovaties en de onderzoeken die we doen. Ook vind je er informatie over evenementen die we organiseren of waar we een bijdrage aan leveren. Sinds vorige maand heeft de website een frisse jas.

Ei-thema

We gebruiken het ei als thematiek omdat dit een prachtig symbool is voor de overgang van 'niet bestaan' naar 'bestaan'. Het staat voor nieuw leven, voorspoed en gezondheid, voor belofte en hoop. Het ei heeft dankzij het 'ei van Columbus' ook de betekenis gekregen van slim én vanzelfsprekend. En dat is precies zoals we bij GGzE onze innovatieve aanpak zien.

Nieuwsbrief

Elke maand brengen we een GGzEi nieuwsbrief uit. Daarin staan de laatste nieuwtjes over onze innovatieve bezigheden. Je kunt je inschrijven voor deze nieuwsbrief.