5 september 2018
Studenten van uiteenlopende studies in de gezondheidszorg combineren leren met het werken in de praktijk. Daarom lopen ook bij GGzE en De Woenselse Poort studenten stage. En naar tevredenheid, zo blijkt uit de evaluatie.

In mei en juni zijn enquêtes verstuurd naar studenten en werkbegeleiders binnen de organisatie. Meer dan 50 studenten hebben de enquête ingevuld. Twee zaken vielen op.

Bij de studenten zijn de uitkomsten gemiddeld hoger dan het vorige schooljaar. De vraag ‘Ik waardeer de inspanning die mijn werkbegeleider heeft geïnvesteerd in mijn leerproces’ werd gewaardeerd met een 8.0 gemiddeld. Ook de vraag ‘Ik waardeer mijn stageplek’ kreeg een 8.0 gemiddeld. Een mooie verbetering, want vorig jaar was dit 7.7.

Ook stagebegeleiders zijn gevraagd naar hun bevindingen. De vraag ‘De hoeveelheid tijd die ik heb kunnen investeren in het begeleiden van ‘mijn’ student’ werd gewaardeerd met een gemiddeld 6.5. En ‘Ik waardeer mijn leerplek’ kreeg een 7.1 (gemiddeld).

Meer weten?

Stagiaires zijn welkom bij GGzE. Wil je meer informative over werken en leren bij onze organisatie? Zend jouw vraag naar opleidingen@ggze.nl.