13 november 2018

Wat hebben een uitvaartorganisatie, een onderwijs- en een ggz-instelling gemeen? Heel veel meer dan je denkt!

Donderdag 8 november is de vernieuwde keuken van Hestia ‘officieel’ in gebruik genomen. Dat gebeurde door samen gezellig te kokkerellen, in bijzijn van bewoners, stagiaires en medewerkers van de organisaties. Toine van Velthoven (DELA, eigenaar van de locatie), Thea van Riel (SUMMA, beroepsopleidingen) en Joep Verbugt (GGzE) vonden elkaar niet alleen op culinair terrein, maar zij maakten ook het gebruik van de keuken weer mogelijk.

In de keuken met DELA en SUMMA

Enkele maanden geleden bleek dat de keuken van Hestia, de locatie van GGzE De Boei en veel samenwerkingspartners in hartje stad, niet voldeed aan de eisen. Er dreigde een fikse telleurstelling. Maar door gelijke verdeling van de vereiste middelen is het DELA, SUMMA en GGzE toch gelukt om de keuken weer helemaal op orde te krijgen.

De keuken is een belangrijk onderdeel in het wonen en voor de beroepsopleidingen. Hestia ontving uit handen van onderwijsdirecteur Thea van Riel een fraai kookboek waaruit gebruikers van de keuken veel inspiratie kunnen halen.

De keuken functioneerde goed, de gebakken eitjes smaakten heerlijk. En voor wie zo’n stevig ontbijt iets teveel van het goede vond, was er taart. Samen koken en smullen werd zo een mooi, gezellig en zelfs een leerzaam evenement, begeleid door de stagiaires. Dat belooft een heerlijke toekomst.

DELA en SUMMA, bedankt!