13 november 2018

De decembermaand komt er aan. Het is een speciale maand die natuurlijk goed gevierd wordt bij GGzE. Cliënten, vrijwilligers en medewerkers zijn al druk bezig met de voorbereidingen van verschillende kerstactiviteiten. Sommige activiteiten vinden plaats op het Landgoed de Grote Beek, andere feestelijkheden op externe locaties.

Kerstactiviteiten

Zo komt er onder andere op een van de  parkeerterreinen een Huis van de Kerstman met een echte Kerstman. Dit jaar organiseren we het GGzE kerstdiner voor ouderen in het PSV stadion in samenwerking met PSV, Hutten en het Rode Kruis.

Op allerlei GGzE locaties maakt men leuke kerstcadeautjes. Er zijn mooie spullen te koop en die zijn gemaakt door mensen die meedoen aan dagbestedingsprojecten. Dan is er de jaarlijkse fakkeltocht en natuurlijk verkopen we dit jaar ook weer Kerstbomen. Het Centrum voor BeZINning heeft ook een aantal activiteiten die open zijn voor iedereen onder andere de kerstavond-viering en kerstdag-viering  en de zondagviering aan het einde van het jaar.

Iedereen is van harte welkom bij ons om de kerstsfeer te komen proeven!