19 december 2018

We zijn op zoek naar trainees bij de huismeesters en in het Distributiecentrum. Word jij een van onze Professionals? Kom naar de informatiebijeenkomst op 7 januari.

Iedereen heeft recht op betaald werk. Passend werk met mogelijkheden tot groei. Een vak leren en tegelijkertijd aan de slag met als doel weer meedoen in de maatschappij. Met de juiste opleiding en begeleiding helpen we onze kandidaten daarbij. Zodat ze helden in hun vak worden. Binnen de leer- werktrajecten van het Servicecentrum worden kandidaten opgeleid tot echte professionals in verschillende dienstverlenende beroepen.

Informatiebijeenkomst

We zijn op zoek naar trainees bij de huismeesters en in het Distributiecentrum. Bij de informatiebijeenkomst krijg je aanvullende informatie over het traineeship en is er ruimte om vragen te stellen. De bijeenkomst is bedoeld voor mensen die interesse hebben om een traineeship te volgen. 

Waar en wanneer?

De bijeenkomst vindt plaats op maandag 7 januari om 9.30 uur in de spiegelzaal op Dr. Poletlaan 37, Landgoed De Grote Beek. Volg voor parkeren P5.