29 januari 2019

Ook dit jaar strijden weer een aantal mensgerichte projecten voor de Planetree Awards die Planetree Nederland uitreikt tijdens de nationale Planetree-conferentie. De conferentie vindt dit jaar plaats op 21 maart en heeft het thema ‘Ruimte voor Groei’.

GGzE heeft twee nominaties in de wacht weten te slepen:

  • Tech Playground - genomineerd voor de Planetree Project Award
  • De Professionals – genomineerd voor de Planetree Innovatie Award

Help deze projecten door je stem uit te brengen!

Tech Playground

Bouwen en programmeren in de speeltuin van techniek; in Tech Playground kunnen jongeren t/m 24 jaar bezig zijn met hun hobby en hun talenten inzetten. Een samenwerking met Dynamo Jeugdwerk die voor GGzE een mooie verrijking betekent van het aanbod voor de grote groep jonge cliënten. Samen gaan zij aan de slag met vormen van techniek en technologie zoals programmeren, robots bouwen en werken met 3D-pennen en –printers, waarbij talentontwikkeling centraal staat.

Ontwikkeling van de jongeren gaat veel verder dan alleen technische ontwikkeling; jongerenwerkers ondersteunen GGzE-cliënten bij het bedenken, opzetten en uitvoeren van technische innovaties en bijvoorbeeld in het leggen van contact en samenwerken. Andersom leren zij van ons veel over het gedrag van en de omgang met kinderen met bijzonder gedrag. Een enorm waardevolle samenwerking!

De Professionals

Breng je stem uit!

De winnaars worden gekozen door een onafhankelijke externe jury en door de stemmen uit het publiek. Ook jij kunt je favoriete project dus een stapje dichter bij de award brengen! Help deze prachtige projecten door je stem uit te brengen op de website van Planetree Nederland. Dat kan tot en met donderdag 21 februari. De winnaars worden bekend gemaakt tijdens de Planetree-conferentie op 21 maart.

Alvast veel dank namens de genomineerde projecten!