24 januari 2019

Welshop heeft de Brainport Voorronde van de Nationale Zorginnovatieprijs gewonnen. Welshop mag namens Oost-Brabant deelnemen aan de finale van de Nationale Zorginnovatieprijs op 14 maart. Help jij ons bij het winnen van de publieksprijs? Stem op de Welshop!

Jouw stem nodig

Jij kunt bepalen wie de publieksprijs wint van de Nationale Zorginnovatieprijs 2019. Wil jij je steentje bijdragen aan het succes van de Welshop? Dan kun je je stem uitbrengen op dit project. We kunnen jouw steun gebruiken! Alvast bedankt.

Wat is Welshop?

Welshop richt zich op het aanbieden van producten voor mentale groei, die gebaseerd zijn op online coaching. Via Welshop kunnen klanten een coach krijgen waarmee zij online contact hebben. Het platform is ingericht als een webshop, zodat het een herkenbare omgeving is voor klanten.

Beoordeling jury

Jurylid Gerrit Slooter lichtte de keuze voor de winnaar toe: “Deze innovatie zorgt ervoor dat zorg meer bereikbaar wordt. Juist voor de hulpvraag mentale groei zijn er veel mensen die niet via de huidige kanalen zorg zoeken. We denken dat Welshop deze mensen een alternatief kan bieden”.

Nationale Zorginnovatieprijs

Dinsdagmiddag 22 januari is door de jury bekendgemaakt dat de Welshop de voorronde heeft gewonnen. Coöperatie Slimmer leven organiseerde de voorronde in samenwerking met Máxima Medisch Centrum. Welshop mag namens Oost-Brabant deelnemen aan de finale van de Nationale Zorginnovatieprijs op 14 maart.

Dankzij de Nationale Zorginnovatieprijs krijgen ondernemingen de kans om hun bereik te vergroten en een prijs te winnen om de onderneming te versnellen. De finale wordt op 14 maart tijdens het Health Valley Event in Nijmegen gehouden. De winnaar maakt kans op €15.000 aan prijzengeld en krijgt professionele begeleiding bij de verdere ontwikkeling van de innovatie.