13 juni 2019

Wil jij de welkome dagelijkse aanvulling zijn voor mensen met een bijzonder verhaal? Dan wil jij vast werken op de nieuwe afdeling Nestor Neuro- en Gerontopsychiatrie.

GGzE Nestor

GGzE Nestor Neuro- en Gerontopsychiatrie biedt ambulante en klinische behandeling aan volwassenen en ouderen met uiteenlopende psychische problemen en achtergronden. Als kenniscentrum delen we onze expertise met andere organisaties. 

Als jij (bijna) in het bezit bent van een diploma helpende of verpleegkundige en je hebt zin in een baan in een dynamisch fris team met een mooie uitdaging, kom dan een kop koffie met ons drinken.

Inloop 24 juni

Op 24 juni organiseren we een  kennismakingsinloop voor iedereen die geïnteresseerd is in werken bij GGzE Nestor. Heb je interesse? Meld je dan snel aan. Of ken je mensen in jouw omgeving die hier zeker bij moeten aansluiten? Wijs ze dan op deze dag.

Programma

Het programma duurt van 19.00 tot 21.00 uur en bevat onder andere een rondleiding. Tijdens de koffie vertellen jouw toekomstige collega’s over hun werk en onze boeiende werkomgeving. In 2 uur tijd heb je uitgebreid kennisgemaakt met de GGzE Nestor, onze vacatures en de sollicitatieprocedure. Wie weet blijft het voor jou niet bij deze kennismaking, maar kun je snel aftellen tot je eerste werkdag!

Aanmelden

Geïnteresseerden kunnen alvast hun CV en een korte motivatie mailen. Het adres van de inloop volgt na aanmelding.

Aanmelden