26 juli 2019

Al voor de negende keer organiseert GGzE popfestival Grote Beek Pop. Met dit festival willen we een bijdrage leveren aan het verminderen van vooroordelen over de Geestelijke Gezondheidszorg, maar vooral willen we mensen samenbrengen. En hoe kan dat nu makkelijker dan met muziek? Grote namen én lokale artiesten laten op 4 augustus Eindhoven weer borrelen en bruisen. Het festival vindt plaats op Landgoed De Grote Beek. Het is gratis toegankelijk en alcoholvrij.

Programma

Ook dit jaar zijn er twee podia waar afwisselend bands spelen. Dus geen muziekloze momenten, maar van het ene bruisende optreden naar het andere. Op de Planetree-stage brengen getalenteerde medewerkers en cliënten hun muziek ten gehore. Op de Mainstage treden grote smaakmakers op:

  • Iedereen herkent de eerste noten van ‘Sky on Fire’ en kan de tune van de Olympische Spelen meezingen; van de hand van Handsome poets.
  • Een optreden van VOF de Kunst is voor velen een feest van herkenning. Wie kent niet de hits ‘Suzanne’ en ‘Een kopje koffie’?
  • The Jerry Hormone ego trip heeft songs die qua tekst altijd een tikkie schuren, ondersteunt door aanstekelijke rock ’n roll.
  • Casa de la muerte staat bekend om hun mix van polka, ska, rock en balkan. Een explosief muziekmengsel dat elk festival doet overkoken.
  • Bottles of love is een Dordtse band waarvan het debuutalbum ‘Hush’ lovend werd ontvangen en direct binnenkwam in de Nederlandse Album top 100.

Kortom, een line up die je niet mag missen!

Gratis!

Iedereen die van muziek en gezelligheid houdt is op zondag 4 augustus van 11.30 tot 19.00 uur van harte welkom bij Grote Beek Pop. Dit alcoholvrije festival wordt gehouden op het prachtige Landgoed De Grote Beek, Dr. Poletlaan 40, aan de rand van Eindhoven en is gratis toegankelijk. Ook parkeren is gratis. Kom dus ook en geniet mee.

Leren en werken op Grote Beek Pop

GGzE organiseert Grote Beek Pop om cliënten op een laagdrempelige manier een culturele activiteit te bieden en om de integratie van mensen met een psychische aandoening in de samenleving bevorderen. Het evenement is ook een goede leerschool. Cliënten maken het festival zelf mede mogelijk door mee te werken aan de voorbereiding of zich in te zetten als vrijwilliger op de dag zelf.