6 augustus 2019

Moet je perfect zijn? Of heb je de moed om imperfect te zijn? Grensverlegger Michiel Soeters gaat op donderdag 26 september van 18.30 tot 21.00 uur graag het gesprek met je aan over perfectie en imperfectie.

Kom inspiratie halen

Ondanks het feit dat we allemaal gemakkelijk toegeven dat niemand perfect is, worstelen velen van ons met perfectionisme. Tijdens deze interactieve lezing gaat Michiel graag het gesprek aan over perfectie en over de moed om imperfect te zijn. Hij legt uit hoe hij ermee omgaat en geeft inzichten en tips hoe jij er mee om zou kunnen gaan.

Ben je erbij?

Wanneer: donderdag 26 september
Tijd: 19.00 - 21.00 uur (inloop vanaf 18.30 uur)
Waar: Groeirijk in De Trefhove (Dr. Poletlaan 30, volg P10)
 

Wie is Michiel Soeters?

Michiel Soeters is secure base coach bij leiderschap en transitie. Hij komt dit thema bij veel van zijn cliënten tegen. En hij kent het thema zelf ook, geboren uit de behoefte om niet afgewezen te worden door zijn vader legt hij de lat ook hoog. En blijft het ook voor hem een oefening om te aanvaarden dat hij niet kan voldoen aan zijn eigen maatstaven. Intussen lukt het hem steeds beter ook zijn eigen imperfectie te omarmen. Hij specialiseert zich in thema’s rondom hechting, verbinding, afscheid, rouw en zingeving.