GGzE FACT helpt mensen met een ernstige psychische aandoening en/of verslaving die problemen ervaren op meerdere gebieden. We helpen mensen thuis of in de buurt.

Voor wie?

GGzE FACT is er voor mensen met een ernstige psychische aandoening en/of verslaving. We bieden behandeling bij jou thuis of in de buurt en helpen je bij het organiseren van je leven. Hierbij betrekken we bij voorkeur - maar alleen als jij dat wilt - familie, buurtgenoten of collega’s.

Waarmee kunnen wij je helpen?

De eerste stap naar herstel is dat je besluit waar je aan wilt werken. Als je dat nog niet weet, zoeken we met jou naar een antwoord op deze vraag. Daarna bepalen we samen wat je nodig hebt om dat doel te bereiken en wie jou daarbij het beste kan helpen.

We spreken je aan op je eigen kracht en op je eigen netwerk. We behandelen je in je eigen omgeving en dus ook met hulp van de mensen die belangrijk voor je zijn. GGzE FACT wil dat je zo weinig mogelijk met hulpverlening van doen hebt. Hoe meer je in en met je eigen netwerk doet, hoe zelfstandiger en krachtiger je bent.

Als je geen werk meer hebt vanwege je psychische aandoening, is dat een belangrijk punt. We helpen je dan graag om betaald werk te krijgen. Ben je aan het studeren maar krijg je het niet op de rit? Dan kijkt GGzE FACT mee om dat alsnog voor elkaar te krijgen.

GGzE FACT heeft 8 teams in de regio Eindhoven en de Kempen. Elk team heeft zijn eigen gebied. Als je in dat gebied woont, krijg je hulp van dat team.

Contact

Meer weten? Neem contact met ons op. We helpen je graag.

telefoon icon