Een psychische aandoening kan iedereen overkomen. Maar liefst 1 op de 4 Nederlanders krijgt in het leven met psychische klachten te maken. We zijn het aan elkaar verplicht om er in zo'n situatie voor elkaar te zijn. Wat is jouw bijdrage?

Elkaar helpen

GGzE is ervan overtuigd dat mensen blijer en gelukkiger worden als ze vanuit mentale kracht een bijdrage kunnen leveren aan de samenleving. Daarom zetten we ons in voor de Community voor Mentale Kracht.

Een community is een groep mensen die zich met elkaar verbindt omdat ze gemeenschappelijke interesses en waarden hebben. De leden waarderen en helpen elkaar. Vanuit de Community voor Mentale Kracht werken we er samen aan om mensen met een psychische aandoening een goede plaats te geven in de maatschappij. Zodat zij kunnen groeien en vóelen dat ze ertoe doen.

Ambassadeurs

Om de Community voor Mentale Kracht in te vullen, werken we met Community Ambassadeurs. Ambassadeurs zijn bijvoorbeeld bedrijven, sportclubs of wijkteams. Ze helpen ons nieuwe verbindingen aan te gaan en bestaande verbindingen te versterken.

Help je mee?

We nodigen jou uit om een bijdrage te leveren aan het groeiproces van mensen met een psychische aandoening. Word lid van de Community voor Mentale Kracht. Door samen op te trekken, kunnen we van grote waarde zijn voor de ander.

Contact

Meet weten? Neem dan contact op met de Community Ambassadeurs.