GGzE investeert in mensgerichte zorg, de best mogelijke behandelingen en een verblijf in een omgeving waarin cliënten zich veilig kunnen voelen. Extra’s – zaken die niet uit zorgbudgetten mogen worden betaald – worden mogelijk gemaakt door de Stichting Vrienden van Mentale Kracht.

De Stichting Vrienden van Mentale Kracht ondersteunt projecten die het leven van cliënten van GGzE zo prettig mogelijk maken. Bijvoorbeeld Grote Beek Pop of het project Dieren in de zorg.

Ook zaken als de aankleding van de woon- of verblijfruimte of een speeltoestel voor kinderen worden door de Stichting bekostigd. De Stichting is hiervoor afhankelijk van gulle gevers en donateurs.

Word vriend!

Wil jij of jouw bedrijf bijdragen aan de goede doelen van Stichting Vrienden van Mentale Kracht? Word dan vriend. Je kunt al helpen vanaf 2 euro per maand. Bekijk de mogelijkheden.

Al voor zo’n 2 euro per maand draag je bij aan het herstel van de cliënten. Ook bedrijven kunnen vriend worden en bijvoorbeeld een van de goede doelen ondersteunen.

Contact

Zie je mogelijkheden om samen te werken? Wil je verder praten? We gaan graag met je in gesprek. Neem dan contact op met de Community Ambassadeurs.