GGzE Centrum Kinder- en Jeugdpsychiatrie

GGzE Centrum Kinder- en Jeugdpsychiatrie biedt ambulante en klinische hulp aan kinderen en jongeren (0 tot 23 jaar) met  psychiatrische problemen die niet eenvoudig op te lossen zijn en aan hun ouders of andere opvoeders.

Ga naar dit centrum 

De Catamaran

De Catamaran richt zich op jongeren tussen 14 en 23 jaar die zijn vastgelopen in het leven: thuis, op het werk, op school en in relaties. Veel cliënten hebben een zogenaamde 'juridische maatregel' gekregen van de rechter. 

Ga naar De Catamaran

GGzE ACT

Het ACT-team van GGzE biedt hulp aan mensen (vanaf 16 jaar) met een eerste psychose. We helpen je je klachten de baas te worden en ondersteunen je actief bij het (opnieuw) oppakken van je leven.

Ga naar dit centrum

Gezinspoli

De Gezinspoli van GGzE, OPSY en Combinatie Jeugdzorg biedt behandeling en begeleiding voor het hele gezin. Omdat psychische problemen bij één of meerdere gezinsleden het hele gezin kunnen beïnvloeden.

Ga naar de Gezinspoli

OPSY

Het regionaal centrum OPSY combineert orthopedagogische (O) en psychiatrische (PSY) kennis. Het is een samenwerkingsverband tussen GGzE en Lunet zorg. OPSY behandelt mensen ouder dan 16 jaar met een verstandelijke beperking ambulant en klinisch.

Ga naar OPSY

Meriadoc

Meriadoc in Geldrop is een bijzondere woonvoorziening voor jonge volwassenen met een autismespectrumstoornis (ASS). Bij deze woonvoorziening zijn naast GGzE ook Lunet zorg en ORO betrokken.

Ga naar Meriadoc

GGzE Medisch Centrum

GGzE Medisch Centrum is het gezondheidscentrum van GGzE. Als je bent opgenomen op een afdeling van GGzE kun je terecht bij het medisch centrum voor bijvoorbeeld de huisarts, tandarts, pedicure, fysio- of ergotherapeut.

Ga naar het Medisch Centrum

Ondersteuning bij maatschappelijke deelname en werk

Op Landgoed De Grote Beek hebben we een scala aan mogelijkheden om je te ondersteunen bij maatschappelijke deelname en werk. Je talenten en interesses staan altijd centraal.

Bekijk de mogelijkheden

Wat zoek je?

Vind in een paar stappen de juiste informatie.

Help mij zoeken