GGzE Centrum Ouderenpsychiatrie

GGzE Centrum Ouderenpsychiatrie biedt diagnostiek en behandeling aan oudere volwassenen (vanaf ongeveer 60 jaar) met bijzondere psychiatrische problemen en hun (professionele) omgeving. Denk hierbij aan depressies, angsten, persoonlijkheidsproblematiek, aan autisme verwante stoornissen, verslavingsproblemen, ernstige relatieproblemen, psychotische stoornissen, dementie, Korsakov of NAH (niet aangeboren hersenletsel).

Ga naar dit centrum

GGzE Centrum Bipolair

GGzE Centrum Bipolair is gespecialiseerd in diagnose en behandeling van mensen met een bipolaire aandoening, ook wel manisch-depressieve stoornis genoemd.

Ga naar dit centrum

GGZE Medisch Centrum

GGzE Medisch Centrum is het gezondheidscentrum van GGzE. Als je bent opgenomen op een afdeling van GGzE kun je terecht bij het medisch centrum voor bijvoorbeeld de huisarts, tandarts, pedicure, fysio- of ergotherapeut.

Ga naar dit centrum

Bemoeizorg

Bemoeizorg is een samenwerkingsverband van GGzE, Novadic-Kentron, GGD, Politie en Welzijn Eindhoven. Doel is mensen te helpen met psychiatrische, psychische, lichamelijke, verslavings- en/of sociale problemen die niet zelf om hulp vragen.

Lees meer over Bemoeizorg

Ondersteuning bij maatschappelijke deelname en werk

Op Landgoed De Grote Beek hebben we een scala aan mogelijkheden om je te ondersteunen bij maatschappelijke deelname en werk. Je talenten en interesses staan altijd centraal.

Bekijk de mogelijkheden

Stichting Opmaat

Stichting Opmaat helpt mensen die (tijdelijk) niet zelf voor financiële zaken kunnen zorgen. Ook cliënten van GGzE en De Woenselse Poort kunnen gebruikmaken van deze diensten.

Lees meer over Stichting Opmaat

Wat zoek je?

Vind in een paar stappen de juiste informatie.

Help mij zoeken