GGzE Crisis Care biedt hulp in spoedgevallen. We zijn 7 dagen per week, 24 uur per etmaal bereikbaar.

Voor wie?

GGzE Crisis Care is er voor iedereen die acuut geestelijke hulp nodig heeft. We bieden hulp aan mensen die zich door psychische problemen in een crisis bevinden of in een crisis dreigen te raken. Daarnaast begeleiden we mensen die na een opname weer naar huis gaan en nog extra ondersteuning nodig hebben. Dit noemen we Intensive Home Treatment (IHT), vrij vertaald: intensieve thuisbehandeling.

Waarmee kunnen wij je helpen?

Als je met spoed hulp nodig hebt, helpen we je telefonisch, bij jou thuis of op een van onze locaties. Wij zijn ervan overtuigd dat je thuis beter herstelt dan in een ziekenhuis, daarom helpen we je bij voorkeur thuis. Maar als het écht nodig is, kunnen we je tijdelijk opnemen.

We hebben de expertise in huis om iemand in geestelijke nood weer in balans te krijgen. Welke hulp nodig is, stemmen we af op de persoon en de situatie. We werken nauw samen met familie en directe omgeving en bekijken samen hoe we rust kunnen scheppen in de thuissituatie.

Als de crisis voorbij is, kan het zijn dat je langer hulp nodig hebt, binnen of buiten GGzE. We bespreken samen met jou hoe een eventueel vervolgtraject eruit kan zien. 

Contact

Meer weten? Neem contact met ons op. We helpen je graag.

Contact