Nieuws

Meer ruimte voor de Grote Beek
4 oktober 2021

GGzE wordt groener: ruimte voor de Grote Beek

De Grote Beek gaat weer stromen over het landgoed. Nu stroomt het water van de beek via buizen langs Vredeoord en de Boschdijk. Begin oktober startte de werkzaamheden waardoor het water weer zichtbaar wordt. Daardoor wordt de groene kwaliteit van Landgoed De Grote Beek flink verbeterd.

100 dagen in je hoofd
29 september 2021

VPRO bij GGzE: 100 dagen in je hoofd

In de nieuwe serie 100 dagen in je hoofd dompelen Tim den Besten en Nicolaas Veul zich onder in de wereld van de psychiatrie. Als bijzonder stagiair op twee afdelingen van GGzE, verkennen ze wat er omgaat in mensen die kampen met ernstige geestelijke problemen.

Planetree Design Award
28 september 2021

“Van de losers voor de winnaars? No way!”

Deelnemers De Boei maken award voor Design Academy student. 

Genomineerden Planetree Awards 2021
28 september 2021

Dit zijn de genomineerden voor de Planetree Design Awards

GGzE en Design Academy Eindhoven (DAE) zijn een unieke driejarige samenwerking aangegaan met de werktitel ‘Bruggen bouwen in de community: van mondiale kennis naar lokale mentale kracht’. De kennis en inspiratie die we tijdens deze samenwerking opdoen, delen we graag met organisaties in de regio.

webinar allemaal weleens eenzaam
24 september 2021

5 oktober gratis webinar: Allemaal weleens eenzaam

Eenzaamheid kent verschillende vormen en oorzaken. Grote kans dat jij het weleens ervaart. Door een verbroken relatie, verwaterde vriendschappen, een verhuizing… Het is heel normaal dat zulke levensgebeurtenissen je een eenzaam gevoel kunnen geven.

Bijeenkomst Mentale kracht in de wijk
10 september 2021

Suïcidepreventie doen we samen

Dagelijks maken talloze gedreven professionals zich hard voor suïcidepreventie in Nederland. Ook bij GGzE. In de week naar de aanloop van World Suicide Prevention Day op 10 september bezocht 113 zo’n 15 projecten en initiatieven kriskras door Nederland. 113 bezocht ook GGzE.

10 september 2021

Maak kennis met werken binnen De Woenselse Poort

Heb jij een diploma Verpleegkunde, Social Work of SPH op zak, en ben jij benieuwd wat de forensische psychiatrie jou kan bieden? Sluit dan aan bij de inloop van De Woenselse Poort op vrijdag 1 oktober van 10.45-13.00 uur.

Voorzitter Joep Verbugt
8 september 2021

Voorzitter Joep Verbugt neemt afscheid: 'Het einde komt in zicht en dat is goed zo'

Joep Verbugt, voorzitter van de raad van bestuur van GGzE, bereikt volgend jaar zijn pensioengerechtigde leeftijd en gaat per 1 juli 2022 met pensioen. Joep Verbugt vervult vanaf 2006 deze functie.  

VanStreek Festival
26 augustus 2021

VanStreek festival is terug

Zondag 17 oktober tussen 11.00 en 16.00 uur is iedereen van harte welkom op het gratis en alcoholvrije Vanstreek Festival op Landgoed De Grote Beek!

Telefoon, bellen
19 augustus 2021

Gebeld door GGzE? Lees hier waarom

Vanaf 23 augustus 2021 kunnen cliënten van Direct en Select door medewerkers van GGzE telefonisch benaderd worden.