Nieuws

DAE Design concept
11 juni 2021

Sneak peak designconcepten DAE-studenten

In 2021 zijn GGzE en Design Academy Eindhoven (DAE) een unieke driejarige samenwerking aangegaan. Met als kerngedachte ‘Bruggen bouwen in de community: van mondiale kennis naar lokale mentale kracht’. We beogen dat er op een creatieve, baanbrekende manier naar mentale gezondheidsvraagstukken wordt gekeken.

GGzExperience grijs kleurrijk
9 juni 2021

Ontdek onze ouderenpsychiatrie: GGzE Nestor

Heb jij een zorggerelateerd diploma op zak? En ben jij op zoek naar een baan in de ouderenpsychiatrie of gewoon geïnteresseerd in wat Nestor te bieden heeft? Doe eens gek en bezoek ons online! Op 9 juli organiseren wij weer een banenmarkt: de GGzExperience.

Jaarverslag GGzE 2020
26 mei 2021

JAARVERSLAG 2020 GGzE: Werken aan mentale vooruitgang

2020 stond vrijwel volledig in het teken van het coronavirus. Het was een jaar met enorm veel impact voor cliënten en hun naasten, maar ook voor medewerkers van GGzE.

spoor rails
25 mei 2021

Aanpak suïcidepreventie werkt

Dankzij de maatregelen die ProRail, NS en overige vervoerders nemen om suïcide te voorkomen, zijn er jaarlijks 30 procent minder suïcides op het spoor. Dat blijkt uit een onderzoek van onder anderen GGzE- psychiater Cornelis van Houwelingen.

GGzExperience achter gesloten deuren
4 mei 2021

Ontdek het forensische werkveld

We organiseren een online banenmarkt voor De Woenselse Poort op 28 mei.

fact team jeugd
29 april 2021

Wegens succes verlengd: Intersectoraal FACT-team Jeugd

Het intersectoraal FACT-team Jeugd is ruim een jaar aan de slag. En met succes. De zorgorganisaties Amarant, Combinatie Jeugdzorg en GGzE werken in regio Eindhoven samen op het gebied van opvoeding, licht verstandelijke beperking en geestelijke gezondheid voor jeugd. Door een bijdrage die aan de gemeenten* in de regio zijn toegekend kan de samenwerking in 2021 worden verlengd.

Logo GGzE 592
20 april 2021

Noodklok geluid

Regionaal zorgoverleg luidt noodklok. Rijk: hervat vaccinaties met AstraZeneca en Janssen vaccin!

route noordwest
13 april 2021

Tip: Fietsrondje Noordwest

Eindhoven Noordwest beslaat een groot gebied van ruim 1630 hectare in Eindhoven. Het combineert economische gebieden als Eindhoven Airport, Flight Forum, Brainport Industries Campus en het Goederen Distributie Centrum Acht met groene landgoederen, interessante en uitgebreide parken en andere aantrekkelijke bestemmingen.

Jaarverslag 2019: Klaar voor morgen!
13 april 2021

Vrijwilliger in beeld: Jorgo Leermakers

2021 is het Jaar van de Vrijwilliger. Bij GGzE werken er bijna 400. Zij ondersteunen ons op ontzettend veel manieren, op allerlei locaties. Eén van die vrijwilligers is Jorgo Leermakers.

Mirjam van den Nieuwenhuijzen
1 april 2021

Mirjam van den Nieuwenhuijzen treedt toe tot Raad van Bestuur Pluryn

Mirjam van den Nieuwenhuijzen, algemeen directeur divisie Zorg bij GGzE, wordt per 1 juni 2021 bestuurder bij Pluryn.