17 februari 2020

Roos Schlikker en GGzE Psychiater Lisette Rops verhalen over ‘bipolair’ op 26 maart bij Boekhandel Van Piere.

Praten over bipolaire stoornis

Op donderdag 26 maart zijn bij Boekhandel Van Piere Roos Schlikker en Lisette Rops te gast. Rode draad in hun verhaal is de bipolaire stoornis; ook bekend als manische depressie. Roos heeft het boek Moeder van glas geschreven. Daarin kijkt ze terug op het leven van haar geliefde moeder Emmeke. Een leven dat helaas voor het grootste deel bestond uit schone schijn. Emmeke was manisch depressief, maar dat heeft ze vrijwel haar hele leven weten te verhullen.

Roos Schlikker en haar boek Moeder van glas

GGzE psychiater Lisette Rops en manager van het team Bipolair legt uit wat deze manisch depressieve stoornis betekent: voor degenen die deze stoornis hebben, maar ook wat dit betekent voor de mensen om hen heen. Roos Schlikker zal dit ondersteunen met pakkende verhalen uit haar boek of columns.

Roos en Lisette gaan deze unieke samenwerking aan om meer bekendheid te geven aan de bipolaire stoornis. En zo een inkijkje te geven wat je met jezelf en met de mensen om wie je geeft, kan doen. Na afloop van deze interactieve bijeenkomst bestaat de mogelijkheid om met Roos en Lisette in gesprek te gaan. Het boek Moeder van glas is ook op deze avond verkrijgbaar.

De avond start om 20.00 uur en eindigt om 21.30 uur. Inloop vanaf 19.30 uur.

Aanmelden

Meld je aan voor deze interactieve bijeenkomst met Roos Schlikker en Lisette Rops. Een kaartje kost €5 (incl. consumptie van Coffeelovers en excl. servicekosten).

Aanmelden