13 april 2021

Eindhoven Noordwest beslaat een groot gebied van ruim 1630 hectare in Eindhoven. Het combineert economische gebieden als Eindhoven Airport, Flight Forum, Brainport Industries Campus en het Goederen Distributie Centrum Acht met groene landgoederen, interessante en uitgebreide parken en andere aantrekkelijke bestemmingen, zoals Landgoed De Grote Beek. Dit is high tech, high green en high human!

De route brengt je langs allerlei interessante plekken in het gebied. Op de bordjes aan de route staan QR-codes, daarmee is nog meer informatie over de plek te vinden. Leerzaam, interessant en soms verrassend. Het hele Rondje is vooral bedoeld voor fietsers en is 17 km lang. Als toegift - voor de hardlopers onder ons - is er ook een 10 kilometer parcours uitgestippeld.

Landgoed De Grote Beek

Landgoed De Grote Beek is een van hoogtepunten van het Rondje Noordwest, nummer 19 op de routekaart. Iedereen is van harte welkom om over het landgoed te fietsen en kennis te maken dit leuke initiatief! Het (tijdelijke) Rondje Noordwest is uitgezet in het kader van de Landschapstriƫnnale en hangt er de hele maand april. Ondertussen gaan de ontwikkelingen door in samenwerking met studenten van de opleiding Digital Design.

Het is lekker weer dus alle reden om erop uit te trekken en fietsrondje Noordwest te ontdekken!

plattegrond

Download de kaart als pdf.