26 augustus 2021

Zondag 17 oktober tussen 11.00 en 16.00 uur is iedereen van harte welkom op het gratis en alcoholvrije Vanstreek Festival op Landgoed De Grote Beek!

VanStreek Festival
VanStreek Festival

Wat is dan precies het VanStreek festival? Een gezellig middag voor gezinnen om kennis te maken met al het moois dat Landgoed De Grote Beek te bieden heeft. Onder het genot van een hapje, een drankje, goede muziek, interactief theater, diverse activiteiten en kraampjes worden alle bijzondere initiatieven van GGzE vertegenwoordigd. Tijdens dit festival valt er van alles te beleven! Zoals het knuffelen met dieren, hoefijzer werpen, knutselen, schminken, springen op het springkussen en nog veel meer. In samenwerking met cliënten en vrijwilligers wordt er een beestachtig goed evenement neergezet. Kortom: dit wil je niet missen!

Wat een beestenbende!

De editie van 2021 staat in het teken van dieren, met als thema: ‘Wat een beestenbende!’. Er is dan ook geen betere locatie te bedenken dan de omgeving van Boerderij de Haen, de Paardenhoeve en Caffeine Dealers. (Landgoed De Grote Beek, Dr. Poletlaan 23, Eindhoven)

Toegang is gratis en het terrein is makkelijk te bereiken, zowel met de auto als op de fiets of te voet.

Iedereen is van harte welkom! Volg ons op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van welke activiteiten er zullen zijn op deze dag!