28 augustus 2023

Op zondag 10 september tussen 11.00 en 16.00 uur vindt de zesde editie van dit bijzondere festival plaats. Het Vanstreek Festival met het thema 'beleef en bewonder' is een gratis en alcoholvrij festival gericht op gezinnen met kinderen.

Verrassende activiteiten
Het terrein rondom Boerderij de Haen, De Paardenhoeve en Caffeine Dealers wordt weer omgetoverd tot festivalterrein. Er worden vele leuke en verrassende activiteiten verzorgd voor kinderen. Van knuffelen met dieren, workshop haren vlechten, knutselen, klimmen, hout bewerken, geschminkt worden, springen op het springkussen tot een tractortour of wandeling met gids over het landgoed en nog veel meer! Natuurlijk wordt er ook gezorgd voor fijne muziek, een relax-plek voor de ouders, de lekkerste koffie van Caffeine Dealers en smakelijke hapjes en drankjes. Iedereen is van harte welkom op het Vanstreek Festival! Toegang is gratis, parkeren op het terrein is mogelijk maar kom lekker op de fiets of te voet.

Volg het festival op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven! Meer info is ook te vinden op de website van het Vanstreek Festival

Beleef en bewonder mee op het Vanstreek Festival