GGzE Kind en Jeugd biedt hulp aan kinderen en jongeren van 0 tot en met 23 jaar. We zijn er ook voor ouders en verzorgers.

Voor wie?

GGzE Kind en Jeugd helpt kinderen en jongeren met psychische problemen die niet eenvoudig zijn op te lossen. Denk onder meer aan: ernstige vormen van eetstoornissen, ADHD, angst, depressie, autisme of traumagerelateerde problemen. Ook jongeren die vanwege hun gedrag in contact zijn gekomen met jeugdreclassering of de Raad voor de Kinderbescherming kunnen bij ons terecht.

Daarnaast bieden we ondersteuning als er zorgen zijn over de ontwikkeling van een kind, als er sprake is van problemen in de thuissituatie of bij ernstige psychische problemen bij een van de ouders.

Waarmee kunnen wij je helpen?

GGzE Kind en Jeugd is een vraagbaak voor kinderen en jongeren, ouders en verzorgers, scholen en verwijzers. We stellen vast wat er aan de hand is en adviseren over een goede aanpak. De behandeling vindt plaats op één van onze locaties of bij jou thuis. Als het nodig is regelen we 24-uurs opvang.  

We hebben oog voor het hele gezin. Zo adviseren we ouders en opvoeders bij de opvoeding, bijvoorbeeld door mee te kijken in de thuissituatie of door te adviseren hoe zij kunnen omgaan met lastige situaties. Ook broers, zussen en andere direct betrokkenen kunnen op ons rekenen.

Contact

Meer weten? Neem contact met ons op. We helpen je graag.

telefoon icon